Opplev mer med leiebil i Trondheim

Med leiebil i Trondheim har du muligheten til å utforske et vakkert og spennende område av Norge, med mye kulturhistorie å by på. I denne artikkelen gir vi deg gode tips til en flott opplevelsestur med leiebil i Trondheim.

Finn leiebil i Trondheim

Hvis du planlegger å feriere med leiebil i Trondheim lønner det seg å sjekke tilbudet på nettet i god tid før du reiser. Da vil du kunne sikre den beste prisen, og vil også kunne velge ønsket biltype for ditt behov.

  • Sammenlign priser og bestill på nettet
  • Sjekk hvilke forsikringer som gjelder
  • Betal med kredittkort
  • Velg hvor du vil hente bilen

Bestill på nettet

Ved hjelp av oversiktssider på internett kan du enkelt sammenligne priser og ulike biltyper. Her vil du også kunne undersøke leievilkår, samt hva som er inkludert i prisen. I denne sammenheng vil det spesielt lønne seg å være klar over hvilke forsikringer du allerede har, for eksempel inkludert i kredittkort eller et eventuelt NAF-medlemskap. Slik vil du unngå å betale for unødvendig forsikring.

Pris på leiebil i Trondheim

Det finnes mange utleiefirmaer, og det kan være store prisvariasjoner. Normalt vil prisen på leiebil øke jo nærmere du kommer ønsket leietidspunkt, så det lønner seg å være tidlig ute.

Gjennomsnittsprisen på en liten leiebil i Trondheim ligger på rundt 600 kroner per dag. Jo tidligere du bestiller leiebilen, jo rimeligere pris kan du få. Det kan lønne seg å utforske Trondheim med leiebil vinterstid, da prisen kan bli opptil 35% billigere. Vær oppmerksom på at dersom føreren av bilen er under 25 år kan det tilkomme ekstragebyr. Det samme gjelder hvis flere skal kjøre bilen.

Hent bilen på flyplassen eller i sentrum

Hvis du ønsker å fly inn til Trondheim vil du ha muligheten til å leie bil på flyplassen. Du bør da være klar over at dette kan koste noe mer enn å leie bil i sentrum av byen. Hvis du reiser inn til byen er mulighetene mange. Det finnes flere utleiefirmaer i ulike deler av sentrum.

Når leieperioden er over kan du som oftest velge å levere bilen et annet sted enn der du hentet den, hvis du ønsker det. Kanskje ankom du byen med tog, men ønsker å fly hjem. Da bør du være klar over at det kan koste noe mer for såkalt enveisleie.

Velg biltype etter behov

Du vil normalt ikke behøve en stor og robust bil for å kjøre rundt i Trondheim sentrum. Hvis du derimot gjerne vil få med deg severdigheter utenfor byen kan du med fordel se etter en bil med gode kjøreegenskaper.

Pris- eller komforthensyn?

Hvilken bil du bør velge vil avhenge av planene dine og hvilke behov du har. Om du planlegger å ha med familien på tur vil du sikkert ha fokus på komfort og god plass til både passasjerer og bagasje. Da kan det være ønskelig å betale litt ekstra for en stasjonsvogn eller SUV. Hvis du vil på helgetur med kjæresten og ikke har mye bagasje kan en rimeligere, liten bil være mer enn god nok.

Utforsk regionen med leiebil

Med leiebil i Trondheim har du fleksibilitet til å utforske byen med alle dens severdigheter, uten å måtte bruke tid på å vente på busser eller gå fra store avstander. Du har dessuten mulighet til å foreta utflukter og dagsreiser i regionen for øvrig. For en helgetur kan en liten leiebil være et fint fremkomstmiddel. Den vil være lett å parkere, og du kommer deg enkelt rundt med en liten bil.

Også utenfor bykjernen er det mye fint å oppdage med leiebil. Med en romsligere leiebil i stor klasse vil både du og passasjerer sitte komfortabelt ved lengre kjøreturer. En bil i stor klasse kan derfor være et godt alternativ hvis du planlegger å feriere noen dager med leiebil i Trondheim. Da har du mulighet til å besøke historisk interessante steder Stiklestad, Tautra og Røros.

Praktisk med leiebil

På ferie med leiebil i Trondheim har du mulighet til å ta oppbevare både telt og annet utstyr i bilen, samt ulikt fottøy og klesskift. Slik er du godt forberedt på væromslag underveis. Med leiebil i Trondheim kan du oppleve alt regionen har å by på. Det er en fleksibel måte å reise på, med gode muligheter for spontanitet. Du kan gå på topptur og museumsbesøk i løpet av samme utflukt, uten å måtte tilbake til hotellrommet for å skifte.

Opplev mer med leiebil i Trondheim
Scroll to top